Szerző: lissza // 2006. május 03. szerda // 2 hozzászólás Egy-egy rossz kajánál csak azon csodálkozom, hogyan tudják a szakácsok, akik már évek óta főznek, elrontani azt az egyszerű ételt, amit még én is lazán elkészítek. Ma például a sóskafőzelékből készítettek ehetetlen változatot.
Lissza írja: 2006. május 04. csütörtök at 17:07 ?gy, Kedves Indus, hogy nagyon-nagyon szeretem. 🙂 ??s b??nnek veszem, ha elrontj??k. Indus írja: 2006. május 04. csütörtök at 16:41 Hogy lehet megenni a sóskafőzeléket, bármilyen interpretálásban?!? 🙂 Vélemény, hozzászólás? Kilépés a válaszból Hozzászólás Név * E-mail cím * Honlap A nevem, email címem, és weboldalcímem mentése a böngészőben a következő hozzászólásomhoz. Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..
Indus írja: 2006. május 04. csütörtök at 16:41 Hogy lehet megenni a sóskafőzeléket, bármilyen interpretálásban?!? 🙂 Vélemény, hozzászólás? Kilépés a válaszból Hozzászólás Név * E-mail cím * Honlap A nevem, email címem, és weboldalcímem mentése a böngészőben a következő hozzászólásomhoz. Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..
?gy, Kedves Indus, hogy nagyon-nagyon szeretem. 🙂 ??s b??nnek veszem, ha elrontj??k.
Hogy lehet megenni a sóskafőzeléket, bármilyen interpretálásban?!? 🙂