Pénteki fáradtság

Van valami cuki bája, hogy a reggeli edzőtermi edzés után alig bírom a karjaimat tartani, bármit megfogni. Ma reggel hát, tricepsz, mell, bicepsz és has edzésem volt.

E héten az edzésterv szerint testrészenként 3-3 gyakorlatot kellett csinálni 15-20 ismétléssel és olyan súllyal, amivel az utolsó sorozattal már lefárasztom az adott izomcsoportot. Elviekben hat nap alatt dolgoztam volna minden testrészre kétszer, de én ezt leszorítottam három napra, így elég fárasztó volt. Mivel hétfőn és szerdán már letudtam a két lábedzést a többi izomcsoport megdolgozása mellett, mára csak a a fentiek jutottak. Köszi, puszi, csá! – mondja a bicepszem és a tricepszem, tehát valamit csak sikerült csinálnom.

Amúgy még mindig tetszik, hogy a terembe járok erősíteni. Most valahogy a futás nem vonz, mivel az utóbbi hetekben mindig csak melegben és párás időben tudtam futni. Tegnap végre egy kellemes 19-20 C fok volt némi szellővel, így csak a fáradt lábaimat kellett egymás elé pakolnom futóritmusban, és nem kellett megküzdenem a külső tényezőkkel, úgymint meleg és pára.

A héten az egyik régi futótársnő, akivel pár éve futottam egy UB kört hármasban, megkeresett, hogy jó lenne megismételni az akkori bulit. Hát, őszintén szólva jelenleg nem igazán tudom elképzelni, hogy én újra 75 km-t fussak. És nem is vágyok rá. Egyelőre az a célom, hogy újra élvezzem
a futást, és kikapcsolódás legyen, ne egy kötelező feladat, amit mindenképpen muszáj megcsinálnom nap mint nap.

Amúgy pedig végre kellemes hőmérsékletre hűlt ma reggelre a lakás. Időben, mert hétvégén megint kánikula lesz….

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..